pátek 3. července 2009

4. týden rohy

Končí týden a máme měsíc do porodu. Proto nabírají věci stále rychlejší spád:) Dneska si tedy chlapi z Montservice mákli. Nevím, jestli je to všechno práce z dneška nebo jsem něco včera přehlédl, ale takto vypadaly spáry na vnitřních parapetech včera.















A takto vypadají dnes.




















Kromě toho chlapi vyspárovali sádrokartony dole v hale, kde to taky ještě včera nebylo a předělali desky, kde došlo k probarvení akrylátového tmelu do hněda.















Navíc rozšířili vstup z haly do obývacího pokoje, aby se tam vešly zárubě. Mělo se to rozšiřovat o 3cm, tak snad to bude ok.




















Za dnešní stav patří Monservice velká pochvala, protože to vypadá, že pokud dorazí zařizovací předměty jako jsou záchody, umyvadla, skříňky a žebříky, bude možné dodělat koupelny. Pak čekáme na dveře, lamino a schody. Kuchyň, sedačka, vestavné skříně a postel:) jsou už vyrobené a čekáme pouze na to, až je budeme moci začít montovat.

V zásadě to vypadá, že za 3 týdny bychom mohli začít uvažovat o stěhování - sice do mírně polních podmínek, protože ty dveře tam asi pořád nebudou, ale už to začíná nabírat reálné kontury.
Posted by Picasa

Žádné komentáře: