sobota 11. července 2009

3. týden dolní koupelna

Až na zásuvky a jednu reklamaci je hotova dolní koupelna. Pokud se pozorně podívate na fotku dole, uvidíte sprchový kout - ehm - na to se ale ještě nemusíte dívat pozorně. Podívejte se pozorně na jeho levou dolní hranu, protože ta ujíždí cca o 2cm a to je ta reklamace, protože chlapi od Montservice nechtějí moc ten kout ohýbat, aby ho nezlomili. Takže bude potřeba to srovnat.




















Dorazilo i umyvadlo, skříňky a žebřík, takže dolní koupelna až na sprchový kout začíná být funkční. Voda teče, záchod splachuje:)















Chybí jenom krytka splachovadla, zastínění toalety a je to.




















Dolní koupelna má podlahové topení, takže žebřík je zdánlivě k ničemu, ale kromě něj (teda a kamen) nebude v domě vysokoteplotní topidlo, takže bychom nemohli kde sušit mokré oteplovačky dětí až budou v zimě chodit zmáchané, ručníky atd. - proto je potřebujeme.















Toaleta je značky Laufen, takže taková Fabie mezi záchody, ale plasty by měly vydržet UV záření a probarvení vlivem sluneční aktivity by mělo být minimální, no - uvidíme.
Posted by Picasa

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Prosím - můžete mi prozradit, od jaké firmy máte skříňku s umyvadlem? Móóc hezká.

Anonymní řekl(a)...

Určitě, doporučil nám ji pan Chlupáč ze společnosti CRAFT a je to http://www.intedoor.cz/koupelnovy-nabytek/serie/nordic.html

Konkrétně NR 65