úterý 21. července 2009

1. týden plovoucí podlahy

Včera večer chlapi vyluxovali betony v mísnostech, kde se bude pokládat plovoučka a začali dávat dneska ráno mirelon, nebo-li kročejovou izolaci. Tento snímek je z dolní pracovny, což je jediná místnost v přízemí, kam se pokládá.
A dostáváme se do patra, kde už je položena v horní pracovně. Od kraje musí být celkem velká dilatační spára, která bude krytá lištou, protože pod betonem jsou topné kabely a kdyby tam dilatační spáry byly malé, tak se celá podlaha vyboulí.

Pokládka probíhá klasicky na mirelon, ale přijeli jsme zhruba ve čtvrt na devět večer, protože jsem to chtěl vidět a chlapi ještě makali. To měli skoro hotov Lukášův pokoj a ještě se chystali do pokoje v přízemí, ale tam není namontované světlo, takže buď si ho přehodí, nebo budou pokračovat zítra.
Odhaduji, že před 22:30 to nestihnou dodělat a prý budou přímo na stavbě spát, aby pokračovali zítra. Klobouk dolů. No a Tadeáš ji musel hned vyzkoušet. Moc se mu pozdávala



Na téhle podlaze je svělé to, že na ní nebude vidět nepořádek, teda ne moc - proto jsme nevolili světlou břízu nebo podobná lamina:)
Posted by Picasa

Žádné komentáře: