úterý 18. srpna 2009

next steps

Termín porodu byl v sobotu, ale zatím jsme nerodili. Takže se věnujeme zařizování domu a výběru dodavatele, který nám bude dělat terénní úpravy kolem domu, terasu, plot a parkovací stání (teda postupně, podle toho, jestli se osvědčí a jak na tom budeme finančně:)

Takto vypadají dveře z Polskone, které by měly být z lamina a když je Montservice montoval, tak si s nimi celkem užil dost starostí. Ještě to spolu s panem Chyškou řešíme.



Když jsem se bavil s chlapy z Montservisu, tak moc chválili našeho truhláře, který nám dělal kuchyň. Dobrá kuchyň se podle nich pozná podle toho, že si sáhnete nad myčkou zespoda na pracovní desku a musíte tam mít pásku, která chrání pracovní desku proti horké páře, když otevíráte myčku. Pan Mlejnek, který nám dělal kuchyň odvedl opravdu skvělou práci a na fotce dole je vestavěná skříň nahoru do chodby, taky made by mlejnek.

A dostáváme se k architektonickému skvostu:) aneb schodišti od Jelínka. Škoda, že tu bočnici neumí jelínkovci udělat z nerezového plechu a musela být dřevěná.


Tašky a mopy jsou teď všude po domě, protože jak nemáme udělán ještě přístup, nanosíme všechno bahno domů.


A dostáváme se dolů do přízemí, kde jsou vstupní dveře do obývacího pokoje. Celkem dobrá je tuhost dveří, takže jsou kotveny do zárubně jenom nahoře a nedělali jsme díru do dlaždice. Další fotky mi byly zakázány mou paní pubikovat, že tam není dostatečně uklizeno. Jo, samozřejmě ten strašný koberec zde není finálně, ale pouze jako oddělení čistého prostoru od nečistého:)

Žádné komentáře: