středa 15. dubna 2009

elektrika

Dneska dorazili na stavbu Pan Parma a Pan Václav (sakra, nemůžu si vzpomenout na příjmení:(). Ta velká P jsou tam IMHO oprávněně, protože nejenom že rozumí své práci, ale rozumí i potřebám našim, jako třeba že za 3 a kousek měsíce rodíme, běží nám výpověď z nájemního bytu a tak musíme tlačit na termíny.

Pan Parma se svým pomocníkem dneska začali tahat zásuvky, světelné okruhy, dohodli jsme konečně topení a solární panely. Měli by být hotovi do pátku a pak to nafotím.

S panem Václavem jsme probrali co nás trápí, a to je provedení střechy, vývod digestoře a napojení baráku na telefon. Zapsal si to, což už je velice pozitivní znamení:)

Dneska jsme se taky rozhodli, kdo nám bude dělat kuchyň. Snad to bude nejlepší poměr výkon/cena. Je to Aleš Mlejnek přímo z BnJ, který dělá kuchyně, vestavěné skříně i
nábytek, má moc pěkné realizace a nemá webovky, což mi přijde jako lepší varianta než obráceně:) Zkusím některé vystavit na blog. A taky jsou.





Protože mě minulý týden složilo něco rezistentního vůči antibiotikům, nebyl jsem s to s horečkou dolézt ani na město nechat ověřit podpisy na další čerpání úvěru a tak dneska odešel příkaz na proplacení poslední velké faktury Montservisu. Tím bychom měli hlavní závazky z naší strany vyřešeny:) a teď už jenom tlačit, prosit a modlit se, že v červnu bude hotovo.

A pozitivní zpráva závěrem, má paní našla dělníkům vhodné ubytování, takže snad nabereme větší tempo.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

" a teď už jenom tlačit, prosit a modlit se, že v červnu bude hotovo" a proč? Ono se bez toho nestaví? :-(

hroch řekl(a)...

to jsem neřekl, že se nestaví:), množství prací, které je potřeba provést, aby se to stihlo v červnu je ale obrovské a jakýkoliv prostoj riziko zvyšuje, proto používám všechny dostupné prostředky, abych s tímto rizikem pracoval a buď nenastalo nebo s minimálním dopadem. A pak není občas na škodu ani to modlení:)