sobota 13. srpna 2011

Prázdniny

Celé jaro jsme pleli růže a takto to vypadalo - všude nám rostla tráva a po 3 týdnech bylo třeba plít znovu. Bylo to sice biologické, ale časově náročné:)
Takže jsme mulč vyndali, dali fólii a znovu zamulčovali. Fotku jak to vypadá aktuálně dám příště, uploadovat je není při mé kapacitě shaperu jednoduché:) Navíc jsme nechali srovnat celý bok zahrady pod jabloněmi a z poloviny je zde mulčovací kůra nahoře doplněná kačírkem. Daleko lépe se nám sbírají spadaná jablka. Na podzim budeme dávat na mulč folie, do kterých se bude sbírat spadané listí.
Kvetou už i růže před domem, které nejsou pokryvné, takže mají jinou strukturu květů.
A to nejdůležitější na konec, blížíme se finálnímu návrhu zahrady. Naštěstí se mi podařilo prosadit pohledovou stranu zahrady jako relaxační s ovocnými stromy a trávníkem a veškeré záhony zůstanou na západní straně domu, takže se při popíjení kávy nebudu moci kochat tím, jak nám roste pórek a že nám slimáci okusují salát, ale snad se s tím nějak vyrovnám:)
Není teď moc času, takže snad na podzim zase začnou vycházet články častěji, bye:)

6 komentářů:

utah fire systems řekl(a)...

Beautiful garden!

Zahrada řekl(a)...

Nákres zahrady vypadá moc pěkně, doufám, že tak vypadá i v realů :)

Anonymní řekl(a)...

It won't take long for you to see just how fun, functional, and stylish the Franklin and Marshall Clothing really are.You won't be able to deny the comfort and style that Tiger Shoes can bring you. What's more, you can not ingore the fashion Tods Shoes this summer.

burberry outlet řekl(a)...

Louis Vuitton UK and burberry outlet you will like best!

Uggs Rea řekl(a)...

welcome to our shop,Our shop sells a lot of brands.There have hollister co, ralph lauren outlet and UGG Outlet, Uggs Rea

Franklin Marshall Nederland,Franklin Marshall Outlet,Franklin Marshall Heren,Franklin Marshall Tassen,Franklin Marshall Vrouwen.
Franklin Marshall Sudaderas,Franklin Marshall Jackets,Franklin Marshall Falsas,El descuento más bajo, directos de fábrica, garantía de calidad !
Ugg Boots Sale, Ugg Boots UK,Ugg Sale,Ugg Outlet UK, up to 60% Off! Various types of boots, gloves, jackets, buy more discount more!
Ralph Lauren UK,Sales Ralph Lauren Polo, long sleeves, jackets, hoodies, hats, 100% quality guarantee, 60% discount !

Unknown řekl(a)...

Montovane domy aj tu: montovane domy